"Enter"a basıp içeriğe geçin

Adana Havaalanı Oto Kiralama

Adana havalimanına ulaştıktan sonra özellikle de yoğun dönemde önceden rezervasyon yaptırmış olmanız araç kiralamak için büyük kolaylık olacaktır. Adana havaalanı oto kiralama işlemleri konusunda yoğun dönemde yetersiz kalabilir. Aracınızın kiralanması için gereken işlemlerin tamamlanmasının ardından aracınızı teslim alabilirsiniz.

Gereken İşlemler

Adana havaalanı oto kiralama işlemi için seçtiğiniz araç ve ehliyet yılının uyumlu olması istenir. Ek olarak kredi kartı kullanımınız da zorunludur. Bazen puan sorgulama bazen de provizyon adı verilen belli bir miktarın bloke edilmesi işlemi uygulanır. Bu işlem bir teminat olarak düşünülebilir. Araç tesliminden sonra otomatik olarak kaldırılır. Aracınızın km sınırı olup olmaması ve buna uygun paketlerin alınması konusunda yardım almanız gerekebilir.

Ek sigorta ve kasko da hayati öneme sahiptir. Navigasyon veya bebek koltuğu taleplerinizi de rezervasyon sırasında belirtmelisiniz. Tüm detayları görüştükten sonra araç kiralama sözleşmesini de imzalamanız istenir. Aracınızın teslim formu da tamamlandıktan sonra aracı formda yazılı şekilde aldığınıza dair bir imza daha alınır. Ardından aracınız teslim edilir.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir