"Enter"a basıp içeriğe geçin

Adana rent a car

Ulaşım problemi, günümüzün en önemli problemleri içerisinde yer alıyor. Adana rent a car sektöründe hizmet veren firmamız, online rezervasyon seçenekleriyle kiralama hizmeti sunuyor. Sedan, hatcback ve jeep tarzı birçok araç seçeneği filomuzda sizleri bekliyor.

Profesyonel Çözüm Seçenekleri Bir Arada

Havaalanı rent a car seçenekleriyle, uçaktan iner inmez kiralık araçlarımızla kalan yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Firmamız kiraladığınız aracı havaalanına veya sizin belirttiğiniz adrese getiriyor.

Bu sektörde şirketimiz sözleşmeli kiralama seçenekleriyle araç kiraya veriyor. Aracı kiralayan kişi, sözleşmeye aracı kullanacak kişilerin isimlerini yazdırması gerekir. Araçlarımız kaskolu olduğu için kaza durumunda zararı şirket karşılıyor. Sigorta şartlarına göre araç kullanan müşterilerimiz bu konuda problem yaşamıyor. Günlük, aylık ve yıllık kategoride istediğiniz süre zarfında araç kiralayabilirsiniz.

Sözleşmeli Araç Kiralama

Kiraya verdiğimiz araçların sanayi bakımı ve vergileri firmamıza aittir. Ayrıca zorunlu sigorta ve diğer masrafları da bize aittir. Adana rent a car müşterimiz kira ücreti, park ücreti ve trafik cezası gibi konulardan sorumludur. Sözleşme şartlarına göre araç kullanan müşterilerimiz bu konuda her hangi bir problem yaşamamaktadır. Aracın çalınması veya çekilmesi durumunda bizi arayın. Arıza veya kaza gibi durumlarda firmamız sizin için yeni bir araç gönderiyor.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir