"Enter"a basıp içeriğe geçin

Felix Blog Sayfası Yayında!

Felix’in ilk blog yazısına hoş geldiniz.

Birçok alanda ihtiyaç duyulabilecek özelliklere sahip araçlar en hızlı ve güvenilir bir şekilde sizlere ulaştırılarak kiralama hizmeti sunulmaktadır. Adana oto kiralama hizmetlerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. İhtiyacınız olabilecek her tür araç (geniş, konfor, kapasite, model ve markada) ile kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunarak memnuniyetinizi kazanmak önceliğimizdir. Bir telefon ile bizlere ulaşmanız durumunda belirtmiş olduğunuz her noktaya istemiş olduğunuz özelliklerde aracı teslim ediyoruz. Konusunda uzman ve ilgili çalışma arkadaşlarımız bulunduğunuz noktada gereken işlemleri yaparak aracınızı teslim etmektedir.

ADANA FELİX Car İle Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?

Sahip olduğumuz çeşitli marka lüks araçlara en uygun fiyat garantisi Felix Car tarafından verilmektedir. Kiralamış olunan araç bedeli dışında herhangi bir ücret talep edilmez. Araç kiralama süresince başınıza gelebilecek her türlü yardım ihtiyacında bir telefon etmeniz yeterlidir. Yol yardım ve diğer hizmetleri sunan ekibimiz 7/24 olarak müşterilerimize hizmet vermektedir. Düğün, nişan ve sünnet gibi özel günlerinizde konusunda uzman hizmet eğitimi alan şoförlerimizle şoförlü araç kiralama hizmeti verilmektedir.

Tek Yorum

  1. Akin sahin Akin sahin

    4 seneyi geçkin bir süreden beri ozlem hanim ve yusuf bey ile çalışıyorum şuanda felixotokiralama bünyesinde ne zaman araç istesek hemen işimizi hallediyor güven sevgi saygı her şey mevcut bir alo da her işimizi eksiksiz yapıyor ben almanyadan her sene adanada arabami kiraliyorum kisacasi gönül rahatlığı ile araç kiralaya bilirsiniz bana göre en iyisi ucuz ve kaliteli

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir