"Enter"a basıp içeriğe geçin

Adana Havaalanı Oto Kiralama

Adana havaalanı oto kiralama işleminin sağladığı birtakım avantajlar bulunur. En önemli avantajı zamandan tasarruf etmeye yardımcı olması olur. Havaalanından ulaşım zamandan tasarruf etme yönünden fayda sağlar. Ancak havaalanından sonra gerçekleştirilecek olan ulaşım büyük bir zaman kaybına neden olur. Bu nedenle havaalanı araç kiralama işlemleri yerine getirilir. Bu işlem hem maddi açıdan hem de zaman açısından büyük oranda fayda sağlayan bir işlemdir. Araç kiralama işlemi için yerine getirilen işlemler sırasında aracın havaalanında kiralanacağının belirtilmesi gerekir. Bu sayede araç siz uçaktan indiğiniz zaman havaalanında hazır durumda bekliyor olur. Beklemenize ya da araç aramanıza gerek kalmadan işleminizi yerine getirmeniz mümkün olur.

 

Havaalanı Oto Kiralamada Nelere Dikkat Edilmelidir?

Adana havaalanı oto kiralama işlemlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli durum firmaya uçuş bilgilerinin verilmesidir. Firmaya uçuş işlemleri hakkında bilginin verilmesi durumunda uçak rötar yapsa bile siz uçaktan indiğinizde uçak aşağıda hazır olur. Aynı zaman da uçuş bilgilerinin bilinmesinden dolayı geçen zamana da herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmaz. Ancak firmaya uçuş bilgilerinin verilmemesi durumunda araç anlaşılan saatte havaalanına getirilir. Bir saat bekledikten sonra ise geri götürülür. Üstelik uçağın rötar yapması durumunda geçen zaman için ücret ödemeniz gerekir. Aynı zaman da havaalanından aracı alma imkânınızda ortadan kalkmış olur. Bu nedenle araç kiralama işlemlerini yerine getirdikten sonra aracın kiralanmasına bir gün kala uçuş hakkında bilgilerin firmaya gönderilmesi gerekir.

 

Fiyatta Değişiklik Meydana Gelir Mi?

Adana havaalanı oto kiralama işlemlerinde aracın havaalanında teslim alınacağının belirtilmesi durumunda firmaya fazladan bir ücret ödenmesi gerekmez. Ancak havaalanından teslim alınacağının belirtilmemesi ve sonradan bunun söylenmesi durumunda firmanın ekstra bir ücret alma durumu meydana gelebilir. Bu nedenle bu duruma dikkat edilmesi gerekir. Aracın teslim alınacağı yerin havaalanı olduğu belirtilmelidir. Bu sayede ekstra bir ücret ödemeden hem maddi açıdan hem de zaman açısından fayda sağlanma durumu meydana gelir. Siz de kaliteli bir hizmet almak ve zamandan tasarruf etmek isterseniz firmamıza başvurmanız yeterli olur.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir