"Enter"a basıp içeriğe geçin

Adana Transit Kiralama

Adana transit kiralama işlemleri sırasında imza atılan sözleşmenin ve araç ile ilgili bilgilerin yer aldığı belgelerin sizlere verilmesi gerekir. Aracın kiralanma işlemi sırasında bulunan yakıt durumu, hasar durumu şeklindeki her durumun yazılı olması gerekir. Araç kiralama işlemini yerine getiren kişi ya da kişiler tarafından kullanılabilir. Sözleşmede ya da teslim tutanağı içerisinde belirtilmemiş olan kişilerin aracı kullanmaları nedeni ile meydana gelen hasarlardan zarar gören üçüncü kişiler sigorta güvencesi içerisinde yer almaz. Araç için ek bir sürücünün tanımlanmak istenmesi durumunda firma ile iletişime geçilmesi gerekir. Aracı kiralayan kişilerin sürücü yaşını ve sürücü belgesi yılının doğru olması gerekir. Aynı şekilde üçüncü kişilerin de aynı durumları yerine getirmesi gerekir.

 

Türk Vatandaşlarının Yerine Getirmesi Gereken Belgeler

Adana transit kiralama işlemleri için yerine getirilmesi gereken bazı belgeler vardır. Bu belgeler Türk vatandaşları için gerekli olan belgelerdir. Kişinin nüfus cüzdanının yanında olması gerekir. Sürücü belgesi bulunması gereken bir diğer belgedir. Uçak bileti ya da elektronik biletin gönderilmesi gerekir. Aracı kiralayan kişinin ya da ek sürücü adına düzenlenen kredi kartının ya da banka kartının belirtilmesi gerekir. Aynı zamanda ikametgâh belgesini belirten su, elektrik, telefon faturalarından herhangi birisinin ya da çalışılan kurumun ya da kuruluşun kimlik belgelerinin belirtilmesi gerekir.

 

Yabancı Uyruklu Kişilerin Yerine Getirmesi Gereken Belgeler

Adana transit kiralama işleminin yabancı uyruklu bir kişi tarafından yerine getirilmesi durumunda gerekli olan bazı belgeler olur. Öncelikle resmi sürücü belgesinin getirilmesi gerekir. Pasaportun aslının ya da giriş damgasının getirilmesi gerekir. Rezervasyon işlemi sırasında elektronik bilete ait olan uçuş kartının gösterilmesi gerekir. Bu şekilde istediğiniz transit kiralama işlemi de daha kolay bir şekilde gerçekleştirilmiş olur. Kesintisiz bir seyahat için transfer hizmetleri önemli faydalar sunmaktadır. Ancak firma bu belgeleri görmeden araç kiralama işleminin yerine getirilmesi izin vermez. Bu nedenle araç kiralama işlemi sırasında gerekli olan belgelerinde yanınızda bulunması gerekir. En doğru, en güvenilir ve en konforlu araç kiralama işleminin yerine getirilmesi için firmamıza başvurmanız yeterli olur.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir