"Enter"a basıp içeriğe geçin

Adana Araç Kiralama

Adana araç kiralama işlemini yapmak isteyen kişilerin öncelikle aracı teslim aldığında ehliyet, nüfus cüzdanı, pasaport yanından bulunmalıdır. Bu belgelerin firmada bulunan yetkili bir kişiye gösterilmesi gerekir. Yabancı uyruklu olan kişilerin ise kimlik kartı ve giriş çıkış formunun bulunması gerekir. Ekonomik grupta yer alan araçlardan kiralayacak olan kişilerin yirmi bir yaşında olması gerekir. Aynı zamanda sürücü belgesinin de iki yıllık olması gerekir. Orta grupta yer alan araçların tercih edilmesi durumunda ise kişinin yirmi dört yaşında olması gerekir. Sürücü belgesinin de iki yıllık olması gerekir. Üst grupta yer alan araçlar için ise kişilerin yirmi sekiz yaşında ve büyük olması gerekir. Sürücü belgesinin de üç yıllık olması gerekir.

Araç Kiralama Sözleşmesi

Adana araç kiralama işlemleri sırasında bir sözleşme yapılır. Eğer araç kiralama işlemi web sayfasından yapılırsa ödemenin yapılması ile beraber sözleşmede kabul edilmiş olur. Bu sözleşme bir ön sözleşme olur. Aracın teslim alınması sırasında ise araç kiralama sözleşmesinin aslı imzalatılır. Bu sözleşme her iki tarafında haklarını korumak amacı ile imzalatılan bir sözleşmedir. Kişiler araçları en az yirmi dört saatliğine kiralayabilir. Araç kiralama süresinin ne kadar olacağının önceden belirtilmesi gerekir. Sözleşmenin uzatılmak istenmesi durumunda ise tekrardan firmaya giderek gerekli olan sürenin uzatılması gerekir. Bu sayede her iki tarafta mağdur olmadan araç kiralama süresi uzatılabilir.

Araç Kiralama Ücretine Dahil Olmayan Hususlar Nelerdir?

Adana araç kiralama hizmeti içerisinde araç tesliminde imzalanan sınırlar geçerli olur. Diğer durumlar ücrete dahil olmaz. Lokal bütün vergiler fiyata dahil olur. Ek sigorta istenmesi durumunda bulunan sözleşme kuralları geçerli olur. Kiralama işlemine çocuk koltuğu, kış lastiği, yükseltilen kasko, hızlı geçiş sistemi, otomatik geçiş sistemi, akaryakıt fiyatı ücrete dahil olmayan ücretlerdir. Bunlar ayrıca ödenen ücretlerdir. Diğer aldığınız bütün hizmetler ücrete dahil olur. Böylece siz rahat bir şekilde aracı kullanarak istediğiniz şeyi yapabilme imkanına sahip olursunuz. Sizde en iyi hizmeti almak isterseniz firmamıza başvurarak en doğru ve en güzel hizmeti alabilirsiniz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir