"Enter"a basıp içeriğe geçin

Adana Araba Kiralama

Adana araba kiralama sırasında aracı kiralayan kişi haricinde başka kişilerinde aracı kullanabilmeleri mümkündür. Ancak başka kişilerinde aracı kullanacağının bildirilmesi gerekir. Bu durumun kiralanma sırasında imzalanan belgeye yazılması gerekir. Böylece diğer bir sürücü de kasko sigortası kapsamında olur. Diğer sürücünün de sürücüler için belirtilmiş olan ehliyet ve yaş kriterlerine uyuyor olması gerekir. Kiralanan araç üzerinde aracın ücretine dahil olan kilometre sınırı yer alır. Bu durum araç listesinde gösterilir. Bu belirtilmiş olan kilometre sınırının aşılması durumunda elli kuruşluk aşım ücreti uygulanır. Ancak bu durum sınırsız olan araçlar için geçerli değildir. Çünkü o araçlarda kilometre sınırı bulunmaz.

 

Ödeme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Adana araba kiralama işlemleri sırasında yerine getirilmesi gereken kiralama ücretinin hepsinin ya da ön ödeme tutarının ödenmesi mümkündür. Ödeme işlemlerinin kredi kartı ile, banka havalesi ile ya da Paypal ile yapılması gerekir. Ödemenin hepsinin yapılması durumunda aracın size teslim edildiği sürede herhangi bir ödeme işlemi yapmanıza gerek kalmaz. Ödeme işlemini yapacağınız zaman kredi kartı ve ehliyetin yanınızda bulunması gerekir. Aracın kiralandığı süreden itibaren geri teslim edilene kadar olan bütün trafik cezaları, park cezaları, sigorta kapsamında olmayan hasarlar ve eksik yakıtlar teminat altına alınır. Yapılan bu teminat işleminde verilen kredi kartına uygulanır. Provizyon işlemi kredi kartının bloke edilmesi olarak bilinir. Bu durum harcama ekstresine yansımaz sadece kullanılabilir limitte azalmaya neden olur. Bu işlemin yapılması için altı ay geçerli olan bir kredi kartının bulunması gerekir.

 

Havaalanında Alınacak Olması Durumunda

Adana araba kiralama işleminin havaalanında yapılacak olması durumunda uçağın bilgilerinin verilmesi gerekir. Aracın teslim alınacağı saatten yirmi dört saat önce uçak bilgilerinin e-posta yolu ile bildirilmesi gerekir. Uçuş bilgilerinin verilmesi durumunda uçak rötar yapsa bile tam zamanında aracı teslim alabilirsiniz. Bu işlem sayesinde de mağdur olma durumunuz ortadan kaldırılmış olur. Ancak arabayı havaalanından alacağınızı da işlemleri yerine getirirken bildirmeniz gerekir. Sizde güzel bir hizmet almak isterseniz firmamıza başvurmanız yeterli bir durum olur.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir