"Enter"a basıp içeriğe geçin

Adana Araba Kiralama Fiyatları

Adana araba kiralama fiyatları oldukça uygun bir ücret ile yerine getirilir. Uygun olan araç listesine ulaşarak istediğiniz aracı kiralama imkanına sahip olursunuz. Listeden aracın yaşına, modeline, yakıt tüketim şekline ulaşabilirsiniz. Bu da sizin için hangi araç daha uygunsa onu tercih etmenize yardımcı olur. Araç kiralama işlemlerinin kısa bir süre için yerine getirilebildiği gibi aynı zaman da uzun süre kullanım imkânı da sağlar. Üstelik kiralama işlemi için merak edilen her türlü konuya buradan ulaşmanız da mümkün olur. Bu sayede kiralamak istediğiniz aracı en kısa sürede zaman kaybı yaşamadan rahat bir şekilde kiralayabilirsiniz.

 

Araç Kiralama Ücreti Nasıl Hesaplanır?

Adana araba kiralama fiyatları türüne göre değişiklik gösterir. Trafik sigortası, kasko ve KDV araç kiralama işlemine sahil olan ücretlerdir. Bu ücretler kesin olarak alınan ücretlerdir. Aracı başka bir yerden almak istemeniz durumunda da ücrete dâhil edilir. Aynı zaman da bebek koltuğu istenmesi durumunda da ekstra ücret ödenir. Eğer sürücü eklemek isterseniz buna da ek ücret ödemeniz gerekir. Ücret istenen aracın markasına, modeline ve motor tipine göre de değişiklik gösterir. Günlük olarak yerine getirilen araç kiralama işlemlerinde herhangi bir kilometre sınırı bulunmaz. Ancak bazı firmalar için 250 kilometre gibi bir hız sınırı bulunur. Bu durum firmalara göre değişiklik gösteren bir durumdur.

 

Teslim Süresi Fiyatı Etkiler Mi?

Adana araba kiralama fiyatları teslim süresinin aşılması durumunda fiyata etki eder. Aracın günlük olarak kiralanması durumunda teslim alınan süreden yirmi dört saat sonra teslim edilmesi gerekir. Eğer teslim edilmesi gereken zaman aşılırsa bir gün daha fazla kullanılmış gibi ücret ödenmesi gerekir. Çünkü teslim edilmesi gereken sürenin bir saat aşılması demek ikinci bir güne sarkmış demektir. Bu nedenle de yasal olarak ikinci gün ücretinin alınması durumu olur. Kiralama zamanının aşılmamasına bu nedenle dikkat edilmelidir. Tam zamanında teslim edilmesi durumunda herhangi bir sorun meydana gelmez. Eğer araç kiralamak ve daha detaylı bilgi almak isterseniz bize başvurmanız yeterli olur.

 

 

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir