"Enter"a basıp içeriğe geçin

Adana Kiralık Araç

Adana kiralık araç işlemleri sırasında aracın belirlenmiş olan adresten teslim alınması gerekir. Aynı zamanda teslim işleminin de belirlenmiş olan adrese yapılması gerekir. Adrese teslim olarak işlemin yapılması durumunda kiralamanın ilçe sınırları içerisinde yapılması gerekir. Başka bir semt ya da ilçe sınırlarına teslim işlemi yapılmaz. Araç teslim işlemi yapılırken bir saatlik bekleme kabul edilir. Ekstra beklemenin olması durumunda ekstra bir ücret istenir. Araç erken teslim edilirse herhangi bir ücret iadesi gerçekleştirilmez. Ancak araçların geç teslim edilmesi durumunda ekstra ücret talep edilir. Bu nedenle aracın teslim zamanına dikkat edilmesi gerekir. Bu sayede herhangi bir sorun yaşanma durumu meydana gelmez.

 

İptal İşlemleri Nasıl Gerçekleştirilir?

Adana kiralık araç iptal işlemlerinin yapılması için dikkatli olunması gereken bazı durumlar vardır. Kiralama işleminin aynı gün içerisinde iptal edilmesi durumunda herhangi bir ücret ödeme durumunuz meydana gelmez. Ancak kiralama işleminin başlamasına yirmi dört saat kalması durumunda iptal edilen işlemler için kırk lira hizmet bedeli istenerek iptal işlemi yerine getirilir. Bu ücrette firmalara göre değişiklik meydana gelir. Eğer iptal işlemi sırasında hizmet bedeli geri iade edilmezse daha sonra yapacağınız kiralama işlemi sırasında indirim olarak uygulanır. Araç kiralama işlemleri sırasında belirtilen ücretler genellikle rekabet ortamlarına göre belirlenmekte olan ücretler olur. Bu yüzden kiralama işleminin erken bir zamanda yapılması durumunda uygun fiyat alma durumu meydana gelir.

 

Yakıt ve Geçiş Ücretleri

Adana kiralık araç işleminde aracın teslim alınırken yakıt deposunda bulunan seviyenin kontrol edilmesi gerekir. Kiralanmış olan aracın aynı seviyede bulunan yakıt derecesi ile teslim edilmesi gerekir. Kiralanan aracın fazla yakıt ile teslim edilmesi durumunda para iadesi şeklinde bir durum meydana gelmez. Ancak eksik yakıt ile teslim işleminin yerine getirilmesi durumunda yakıt ücretinin ve aynı zaman da hizmet bedelinin alınması durumu meydana gelir. Kiralık araçlarda OGS ve HGS yer alır. Paralı olarak bulunan otoyollarda otomatik geçiş yapılır. Ancak bu sistemin kullanıldığı kadar hizmet bedeli alınır. Sizde bu hizmetten faydalanmak isterseniz firmamıza başvurmanız yeterli olur.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir