"Enter"a basıp içeriğe geçin

Adana Oto Kiralama 7/24

Ülkemizde oto kiralama hizmeti oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Şahsi aracı olmayan kişiler, günlük, haftalık, aylık ya da yıllık olacak şeklinde istediği modeldeki aracı kiralayarak ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Çok uzun yıllardan beri kullanılan oto kiralama hizmeti sayesinde, kişiler firma ile yapılan sözleşme dâhilinde şehirlerarası yolculuk bile yapabiliyorlar. Bu yüzden oto kiralama hizmetine talepler, her geçen gün biraz daha artıyor.

 

Adana Oto Kiralama 7/24 Hakkında Genel Bilgiler

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte herkes tatil planları yapmaya başladı. Eğer kalabalık bir aile tatil planı yapıyor ve ailenin kendi aracı yoksa oto kiralama firmaları ile görüşme sağlıyorlar. Çünkü bulunduğumuz yaz aylarında otobüs bileti fiyatları oldukça yüksek bir hal aldı. Ailenin gidiş geliş otobüs bileti fiyatları, araba kiralama ile aynı fiyatlara ulaşıyor. Hatta kiralanan araba ile daha ekonomik bir yolculuk yapılmış oluyor. Eğer Adana’da araç kiralamak istiyorsanız Adana oto kiralama 7/24 firması ile iletişime geçerek, ihtiyacınıza en uygun aracı kiralayabilirsiniz.

 

Adana Oto Kiralama 7/24 Şartları Nelerdir?

Adana oto kiralama 7/24 firması aracılığı ile araç kiralamak istiyorsanız, bazı şartları karşılıyor olmanız gerekiyor. Öncelikle ehliyetinizin, seçilen araç modeli için uygun olması gerekiyor. Daha sonra firma ile müşteri arasında karşılıklı olacak şekilde bir araç kiralama sözleşmesi imzalanıyor. İmzalanan sözleşmede aracın o anki hasar kaydı, kilometresi, yakıtı ve bunun gibi daha birçok bilgi yer alıyor. Sürücünün yaşı, kaç kişinin sürücülük yapacağı gibi bilgiler de firmaya detaylı şekilde anlatılıyor. Kiralanan aracın kaza yapması gibi aksi durumlarda, sözleşmede yer almayan üçüncü bir kişi sürücülük yapmış ise hasar bedeli müşteriye ait oluyor. Sigorta bu durumu kapsamıyor. Araç kiralamak istediğinizde bu konulara da dikkat etmeniz gerekiyor. Kiralanan aracın yakıt seviyesi o anda ne ise, araç geri teslim edildiği sırada da o kadar olması gerekiyor.

 

Adana’da Oto Kiralama 7/24 Firması ile İletişim

Adana oto kiralama 7/24 firmamız ile internet sitesi üzerinden, iletişim numaraları veya adres bilgilerinden yararlanarak iletişime geçebilirsiniz. En kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar karşılığında alarak, kiraladığınız aracı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir